Trainersclinic door Matt van Wezel

      Geen reacties op Trainersclinic door Matt van Wezel

Stichting Volleybal Promotie Limburg (SVPL, of in het kort VPL) organiseert op donderdag 9 mei aanstaande een trainersclinic gegeven door Matt van Wezel.

Matt van Wezel was tussen 2010 en 2015 hoofdcoach bij het Talent Team Papendal. Ook was hij trainer / coach bij de vrouwen van Sliedrecht Sport, waarmee hij in 2016-2017 en 2017-2018 landskampioen werd. Afgelopen jaar was hij bondscoach van het nationale herenteam van Nepal en vanaf komende zomer wordt hij de nieuwe bondscoach van het nationale dames volleybalteam van Noorwegen. Daar ontwikkelt hij, naar eigen zeggen, de meest efficiënte training ter wereld.

De clinic op 9 mei vindt plaats in Nuth en wel in de Gitek Sport Sporthal van Vludoc. De onderwerpen die de revue passeren zijn:

  1. de set-up
  2. de verdediging
  3. de aanval
  4. game-like trainen

Voor trainers die in het bezit zijn van een VT2 of VT3 licentie zijn er 3 licentiepunten te verdienen.

De clinic is gratis toegankelijk en inschrijven gaat d.m.v. een email naar hermanpeters@hetnet.nl o.v.v. “Clinic Matt van Wezel” (klik op de link!).

Vol = vol trouwens, dus wacht niet te lang.

Over Rob Koper

2 jaar buitenschools gespeeld op het Bernardinuscollege in de jaren 80. Van 1991 tot 1998 Het Voerendaalse recreantenclubje "Scarica" gerund met Björn Gulikers, zijn broer Roger (nu trainer bij Tornado) en Dirk Schaffrath (TCK Sports). De draad weer opgepakt in 2012 bij de recreanten van VC Ransdaal en het coachen bij VCV van de mini's. Van 2015 t/m 2017 de meisjes C mede-gecoacht, samen met Harry van Houtem en daarna Martijn van der Vloet. In seizoen 2017/18 co-trainer van Dames 2 naast Martijn. In seizoen 2018/19 co-trainer van Dames 2 naast Jeroen Bormans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *