Dames 2 tegen VC Patrick: de strijd om de derde plaats

Een heel mooie spike van Sanne Erven!

Zaterdag 16 december speelden wij tegen VC Patrick Dames 2. VC Patrick speelde veel slimme balletjes, waar wij vaak niet op voorbereid waren. Dus na een wat moeizame start met zelfs een verlies in de eerste set (25-23), hebben we ons ietwat geschrokken bij elkaar gepakt waarna het gelukkig beter begon te lopen. Het ging hier immers om de derde plaats op de ranglijst! VC Patrick stond op de 4e plaats, met maar 1 puntje minder dan wij, dus winst was van groot belang!!

De tweede set begon met een hoge servicedruk waardoor we op een kleine voorsprong kwamen en deze hebben we daarna niet meer afgegeven. Deze tweede set hebben we gewonnen met een heel mooie 15-25. Dit leek er al meer op!

Hier kan geen block tegenop!

De derde set ging redelijk gelijk op. We maakten helaas weer veel eigen fouten, maar ondanks dat hebben wij de set alsnog naar ons toe kunnen trekken en gewonnen met 20-25. De vierde set was ging goed en op automatische piloot hebben we die dan ook gewonnen met 19-25. In eerste instantie leek de tegenstander verslagen maar later die set kwam de tegenstander redelijk terug maar onze voorsprong was groot genoeg waardoor we toch vier punten mee naar huis konden nemen.

Na 8 wedstrijden staan we nu 3e in de competitie met 26 punten, 4 punten voor de nummer 4, VC Patrick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *