VCV Dames 2 – VC Mestreech

      Geen reacties op VCV Dames 2 – VC Mestreech

Afgelopen zaterdag zijn we afgereisd naar de de nieuwe Geusselt hal in Mestreech. Gezien het resultaat van de vorige keer begonnen we de wedstrijd vol goede moed en hoewel we in eerste instantie in de eerste set heel erg gelijk op gingen, bracht een hartig woordje van Martijn daar verandering in. De fouten moesten eruit en we moesten secuurder passen en scoren. En dat hielp, want we wonnen daarmee die eerste set met 21-25.

De vaart zat er goed in en in de tweede set hadden we de smaak goed te pakken en stoomden we richtig door naar een heel erg mooie 14-25!

Maar de dames uit Mestreech boden dapper weerstand en besloten om het ons in de 3e set weer wat moeilijker te maken. Maar we hadden door wat de zwakke plekken waren en door slim te spelen behielden we de overhand. Uiteindelijk trokken we deze set naar ons toe met 21-25.

De vierde set moest eigenlijk ook gepakt worden, want we waren vastbesloten om geen enkele set af te geven en met een 0-4 huiswaarts te keren. Voortbordurend op de vaart die we in de tweede set leken te hebben gevonden, buitten we wederom de zwakke plekken uit en door minder servicefouten en echt te gaan voor elke freeball, hielden we een comfortabele voorsprong en pakten we ook deze vierde set met 14-25. Richtig Wahnsin!!! We hebben geleerd om steeds goed te kijken en daar de aanval op aan te passen. Als we dit spel kunnen perfectioneren en minder serveerfouten maken, dan kan ons team nog grote hoogten bereiken!

En zo gingen we allemaal na een mooie overwinning met een ontzettend goed gevoel terug naar huis. Zaterdag spelen we weer thuis en wel tegen Maasdal. Op dit moment staat Maasdal op de tweede plaats, maar met 1 wedstrijd minder gespeeld dan de rest en slechts 1 puntje achter Landgraaf is dit een geduchte tegenstander. De uitwedstrijd was moeilijk, maar kunnen we onze vooruitgang nu zaterdag al laten zien? We gaan ervoor! Kom je ook kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *