4 Teams op kampioenschapskoers!

      1 reactie op 4 Teams op kampioenschapskoers!

Het is jullie misschien niet ontgaan dat Heren 3 het momenteel erg goed doet en dat hun directe concurrent van de Jokers (H3) voor afgelopen weekend met evenveel punten door een “doelsaldo” op de eerste plaats stonden en onze heren op de tweede plaats. Nou, na zaterdag, waar VCV H3 een mooie 4-0 wegtikte tegen Accretos, gaven de Jokers een set weg aan Revoc, waardoor onze Heren 3 weer netjes op de eerste plaats kwamen!

Maar wisten jullie dat er nog drie teams bovenaan in hun poule staan?

We beginnen onderaan bij de C meiden. De tweede helft gaat een stuk beter nu ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Met maar liefst 14 punten uit 3 wedstrijden, staan ze ruim boven de rest. Alleen VCH kan nog op 11 punten uitkomen, als ook zij 3 wedstrijden hebben gespeeld, maar dan moeten ze wel hun 3e wedstrijd met 4-0 weten te winnen. Vooralsnog staan onze C meiden op 1!!

De dames van Bas en Jeroen doen het eveneens erg goed. De B meiden staan met 13 punten uit 3 wedstrijden boven Limac met maar 11 punten. De rest van de poule staat ver achter, met dien verstande dat ADC MB2 en Jokers MB1 pas 1 wedstrijd hebben gespeeld en 1 punt hebben. Theoretisch kunnen die dus gelijk komen met Limac, maar eerst zien dan geloven. Aanstaande zaterdag spelen onze meiden tegen ADC en dan weten we meer.

En de mannen van Tim gaan ook als een trein. Ze staan met 11 uit 3 boven de rest van het veld, maar hier liggen de teams dichter bij elkaar. Nuvo’68 kan theoretisch zelfs nog bovenaan komen, want met 8 punten uit 2 wedstrijden, maken ze nog zeker kans op de koppositie. Vooralsnog prijken onze mannen echter netjes bovenaan en dat mag zeker vermeld worden.

Komende zaterdag spelen de teams de volgende ronde en dan weten we meer: blijven de vier teams aan kop of wordt het nog spannend? Ga vooral je favoriete team(s) aanmoedigen, want ze kunnen het gebruiken!!

1 thought on “4 Teams op kampioenschapskoers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *