Jeroen van Haren neemt afscheid

      Geen reacties op Jeroen van Haren neemt afscheid

Aankomende zaterdag wordt er helaas ook afscheid genomen van ‘the Beast from Huls Mountain’. Na 8 seizoenen te zijn uitgekomen voor de heren hoofdmacht van VC Voerendaal komt ook aan dit mooie verhaal een einde.
Jeroen was al gelijk sinds zijn debuut een van de sterkhouders die de basis hebben gelegd voor een aantal sportieve successen. In zijn eerste seizoen maakte hij, net als Ramon, onderdeel uit van het kampioenschap in de 3e divisie en speelde een belangrijke rol in de daarop volgende jaren. Een langdurige enkel- en dit jaar nog een schouderblessure zijn uiteindelijk de boosdoener. Deze onverschrokken muur, goed voor tal blokkades door de jaren heen heeft aangegeven te stoppen bij VC Voerendaal. Via deze weg willen wij Jeroen van Haren bedanken voor alle mooie momenten en behaalde successen!! Ook jou wensen wij veel geluk in de komende periode!
Kom allen zaterdag aanschouwen hoe Jeroen zijn laatste ballen blokkeert en punten scoort in dienst van de Voerendaalse kleuren! Nog een keertje vlammen in een spektakelstuk tegen de kampioen Taurus?! We gaan het zien om 19:00 uur in de Hel van Voelender! 🔥#BeastvanHulsMountain 💪 #Langebedankt 👏 #MYBLOCK 🙌 #Aanalhetmooiskomteeneinde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *