Eerste teamuitje met de meisjes c en b

      1 reactie op Eerste teamuitje met de meisjes c en b

Het seizoen 2016/2017 komt eraan en we zijn op zaterdag 3 september meteen al goed van start gegaan met een leuk team-uitje. Met 10 meiden uit de meisjes C en B reisden we af naar het “verre” buitenland: Aken. De Akense sportvereniging PTSV hield namelijk open dag en door de in de Bundesliga uitkomende Ladies in Black Aachen was die dag een clinic georganiseerd voor geïnteresseerde kinderen.

De Ladies in Black (LiB) worden getraind door Saskia van Hintum, assistent coach onder Giovanni Guidetti (ja, die van het Nederlands Dames Volleybalteam!) en Erik Reitsma (voormalig bondscoach van Pre-jeugd Oranje). Het LiB team bestond zaterdag verder uit een aantal bekenden uit de Nederlandse volleybalwereld: Kirsten Knip, Nicole Oude Luttikhuis, Jeanine Stoeten, Nika Daalderop en Tessa Polder. Verder waren Kimmy Whitson, Lindsay Dowd en Frauke Neuhaus – Volleyball aanwezig om de meiden te begeleiden

Anderhalf uur lang werden leuke oefeningen gedaan om bovenhands, onderhands en de aanval te verbeteren. Na afloop werden er nog leuke groepsfoto’s gemaakt en was er gelegenheid om handtekeningen te verzamelen van de dames.
Na de clinic trainde Saskia de LiB en Martijn en Rob konden zo ideetjes opdoen voor de komende trainingen. Er zaten een paar heel leuke oefeningen bij!!! Dus meiden: dat wordt nog een leuk seizoen!

Kirsten Knip aan het woord

Zo speel je een bal onderhands

Judith passt de bal onderhands terug naar Kimmy

Lieke heeft er echt zin in!

Femke en Laura luisteren aandachtig naar Saskia van Hintum

Mooie aanval van Elisa

Alle deelnemers van de clinic met de Ladies in Black op de foto

Waaw! VC Voerendaal meiden op de foto met de Ladies in Black!

1 thought on “Eerste teamuitje met de meisjes c en b

  1. Pingback: Meisjes C krijgt training van Saskia van Hintum – VC Voerendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *