Meisjes C krijgt training van Saskia van Hintum

Saskia legt een oefening uit

Met het behalen van het kampioenschap, afgelopen zaterdag, was het feestje nog niet voorbij, want Rob en Martijn hadden nog een verrassing in petto voor de meiden: Saskia van Hintum zou de training van woensdag 5 april overnemen en de meiden verrassen met een training.
Voor degenen die niet weten wie Saskia is (ja, die mensen zijn er): Saskia is de huidige coach van de Ladies in Black in Aken, waar 6 van de 11 speelsters Nederlands zijn (met o.a. Kirsten Knip,  Femke Stoltenborg en Nica Daalderop) en waar ook de assistent coach Nederlands is. Deze assistent was zaterdag al aanwezig bij de kampioenschapswedstrijd: Erik Reitsma.

Saskia had tijd gevonden in haar drukke schema om ons persoonlijk te komen feliciteren en ze wilde wel eens zien hoe de kampioenen het deden! Nou, dat hebben we geweten!! Er werden allerlei leuke oefeningen gedaan, die de meiden rennend en vliegend moesten uitvoeren. Ook de trainers hadden het er maar druk mee en moesten soms rennen om Saskia te blijven voorzien van “verse” ballen. Enkele oefeningen zijn blijven hangen en werden driftig genoteerd in diverse notities, dus die komen zeker nog terug!

 

Vanuit de andere velden werd soms onze kant op gekeken en gevraagd of men misschien ook mee mocht doen, maar dit was toch echt het feestje van de C-meisjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *