Meisjes C op routine naar de overwinning bij VCH

Zaterdag 8 april speelden de meiden hun op een na laatste wedstrijd en wel tegen VC Heerlen. Na naar een uitgelopen wedstrijd te hebben gekeken, begon onze warming-up wat later dan gepland, maar desalniettemin hadden we er zin in om het seizoen ongeslagen af te maken. Maar liefst acht keer wonnen we met een 4-0 stand en de vraag was of het vandaag weer zo zou zijn.

Isa concentreert zich voor de service

De eerste set werd echt op routine gespeeld. We zagen de tegenstander veel pass fouten maken en de aanval niet af kunnen maken en daar profiteerden wij van: 10-25 was het resultaat.

De tweede set was al wat lastiger voor ons en dat kwam niet door de tegenstander, want er werden ook aan onze kant veel fouten gemaakt. Gelukkig deed VCH hetzelfde en konden we de set nog makkelijk met 12-25 pakken.

Aceje! Ja, Ace!

De derde set ging redelijk gelijk op en we moesten van de time-outs gebruik maken om de meiden tot orde te roepen: probeer netjes te spelen, en posities 1 en 5 moeten meer insluiten, zodat 6 niet steeds de bal moet redden!! Hou de bal in de gaten, want het spel is niet voorbij voordat de bal op de grond ligt! Maar VCH kwam ook beter in het spel en ondankt alle inspanningen kwamen ze niet verder dan 16-25.

Mooie aanval van Luna

Nog 1 set: zou ook deze keer een 4-0 erin zitten voor VCV? Wederom begon de set moeilijk en VCH lag zelfs een tijdje voor op ons! De meiden uit Heerlen hoorde je zeggen: “het zou toch mooi zijn als we deze set van ze kunnen pakken?” Nou, dat wilden we niet laten gebeuren en met een stevige eindsprint en een paar goede en lange rally’s haalden we de eindstreep met 17-25. De negende 4-0 overwinning op rij was een feit!

De laatste wedstrijd zal op zaterdag 22 april in eigen huis tegen de nummer twee worden gespeeld: ADC. Daarna kijken we naar dames 1 en tenslotte naar Heren 1 en dan begint de feestavond! Het thema is dit jaar “gemaskerd bal”. Zoek je allermooiste masker en zorg dat je erbij bent, want meisjes C wordt nogmaals in het zonnetje gezet!

22 April 2017: feestavond en huldiging meisjes C

En na de feestavond is er twee weken vakantie! Er zijn dan geen trainingen meer tot 7 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *