Meisjes C pakt het Kampioenschap!

      1 reactie op Meisjes C pakt het Kampioenschap!

Zaterdag 01-04 speelden we thuis tegen Sport en Spel, hoogstwaarschijnlijk onze Kampioenswedstrijd. De tribune was goed gevuld met o.a. ouders, opa’s en oma’s en als special guest Erik Reitsma, de assistent- coach van de Ladies in Black uit Aken. Om kampioen te worden hadden we nog 1 set nodig. Met dit in ons achterhoofd begonnen we aan de eerste set. Voor we het wisten was de eerste set al afgelopen en wel in ons voordeel met een stand van 25 – 7!! Oftewel we mogen ons officieel de kampioen van de tweede competitiehelft noemen! Het kampioenschap werd kort gevierd op het veld, maar daarna moesten we nog 3 sets spelen.

Isa serveert

Net als de eerste set ging de tweede set heel snel voorbij en eindigde deze met 25 – 10 in ons voordeel. De derde en vierde set werden zakelijk uitgespeeld en werden binnen gehaald met 25 – 18 en 25 – 17. Na het laatste punt barstte het feest los in de sporthal. Nog even snel de tegenstander een handje geven en dan kan het feest ook voor ons beginnen.

Mooi block van Lieke

Isa zet de bal op voor de aanvallende Luna

Frietjes!!

Na afloop hebben we de Mannschaftskapitänin Isa Blezer gevraagd om de dag kort samen te vatten, ze zei het volgende: ‘’We hadden er allemaal erg veel zin in, want we hoefden immers maar één set te winnen om kampioen te worden en dat deden wij meteen de eerste set al. Het bestuur, de ouders, heren 1 en Erik hadden allemaal een kleinigheid meegenomen. Van het bestuur van de club kregen we de medaille en douchegel, van heren 1 een roos, van onze ouders een kampioens-shirt en een blik met snoep waar een teamfoto op stond en van Erik een sjaal van de Ladies in Black. Nadat we nog naar de wedstrijd van de dames 1 gekeken hadden, kregen we als afsluiting van de dag nog frietjes in de kantine. Het was een erg leuke dag met de complimenten naar Rob en Martijn voor het trainen/ coachen en iedereen die heeft geholpen om dit kampioenschap tot een leuke, onvergetelijke dag te maken!’’

Kampioenen!!!!

 Namens alle speelsters en staf willen wij iedereen bedanken die ons is komen aanmoedigen richting het kampioenschap!

 

Het seizoen is nog niet voorbij, zaterdag 8 april spelen we uit tegen VC Heerlen. De wedstrijd begint om 18.00. Zaterdag 22 april spelen wij de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen ADC.

 

1 thought on “Meisjes C pakt het Kampioenschap!

  1. Pingback: Meisjes C krijgt training van Saskia van Hintum – VC Voerendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *