Nog één keer pieken dit seizoen!

      1 reactie op Nog één keer pieken dit seizoen!

In tegenstelling tot de afgelopen wedstrijdverslagen, houden we het deze keer kort, maar krachtig!

We vroegen de Mannschaftskapitänin Isa Blezer om de wedstrijd kort samen te vatten:

’’Zaterdag 22-04-2017 speelden we onze laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen ADC. Als we deze wedstrijd met 4-0 zouden winnen, zou dat betekenen dat we in deze seizoenshelft geen enkele set hebben verloren. We begonnen best zelfverzekerd aan de wedstrijd met als doel de 10e   4-0 overwinning op rij. De eerste 2 sets hadden we makkelijk gewonnen, de derde set werd iets moeilijker en in de vierde set leek het zelfs even alsof we de set gingen afgeven aan ADC. Maar alsnog pakten we ook die laatste set met 27-25 wat dus betekent dat we kampioen zijn zonder een set verloren te hebben. Het was een erg leuk, onvergetelijk seizoen! Bedankt!’’

Nadat de wedstrijd was afgelopen konden we ons op gaan maken voor de huldiging tijdens de feestavond. We hebben de zusjes Veenstra, Lieke en Aukje, gevraagd om de huldiging en feestavond even te beschrijven:

‘’Zaterdag 22 april moesten we de laatste wedstrijd spelen. We wilden de wedstrijd met 4-0 winnen want dan hadden we alle wedstrijden met 4-0 gewonnen! Het was heel spannend maar het is ons gelukt! Dus we konden trots en blij naar de feestavond komen. Toen we daar waren werden we gehuldigd: iedereen zong “we are the champions” en daarna werden we door iedereen gefeliciteerd en kregen we van elk team een cadeautje! Dat was (ondanks sommige prikkelbaarden) echt superleuk! HAHAHA!!

We hebben nu genoeg snoep voor de hele vakantie! 🙂 We zijn nog even lekker doorgegaan met feesten. We hebben een hele gezellige avond gehad!’’

Namens alle speelsters en de trainers willen we alle supporters bedanken die ons gedurende het seizoen hebben aangemoedigd en we zien jullie graag volgend seizoen terug!

Tot volgend seizoen!

1 thought on “Nog één keer pieken dit seizoen!

  1. Rob Koper Auteur bericht

    Het was een mooie tweede helft van het seizoen en zeker een super-ervaring!! Eens kijken of dit na de zomer in de 1e klasse nog eens herhaald kan worden.

Gesloten voor reacties.