In memoriam Ab Chardon

      Geen reacties op In memoriam Ab Chardon

In Memoriam: Ab Chardon

Afgelopen zaterdag bereikte ons het trieste nieuws dat Ab Chardon plotseling is overleden. Ab werd in 2002 lid van onze vereniging en werd toen trainer van dames 2 en ging zelf spelen bij heren 3.

Ab genoot van volleybal maar hij genoot nog meer om samen met zijn echtgenote Cathy naar zijn zoon Paulus te kijken die toen uitkwam voor jongens B en die later de successen meemaakte van ons heren 1 team.

Later werd hij trainer van dames 1 waar hij ook successen mee behaalde. In 2008 vertrok hij naar VC Heerlen.

Op zaterdag 6 april 2019 was hij nog in onze sporthal de Joffer aanwezig om zijn dochter Sara aan te moedigen tijdens de dames wedstrijd tussen VC Voerendaal en Fyrfad.

Wij herdenken Ab als een aimabel en zeer prettig persoon. Als hij in onze sporthal aanwezig was schudde hij talloze handen en verscheen er een betoverende glimlach op zijn gezicht.

Wij wensen zijn vrouw Cathy, zijn zonen Jacob, Joseph en Paulus en zijn dochter Sara sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Namens VC Voerendaal

Coen Faessen                                                                                                                                              voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *