Klaverblad Verzekeringen Beachtoernooi – 22 en 23 juni 2019

In het weekend van 22 en 23 juni 2019 organiseert Volleybal Club Voerendaal haar drieëntwintigste buitentoernooi op het terrein van “Manege Op Gen Hek” te Voerendaal. Voor de meesten zijn de proefwerken en examens achter de rug en we kunnen wel een ontspannen activiteit gebruiken, nietwaar? In de zandbak van de manege  (adres: Op Gen Hek 21, Voerendaal) kunnen we weer naar hartelust met de bal in de weer gaan.

3 x 3 Beachen

Op zaterdag 22 juni is voor de 7e keer het beachtoernooi voor drietallen. Er wordt gestart om 15:30 uur. Er wordt weer gespeeld op 2 niveaus voor zowel dames als heren. Niveau Hoog (DivisiePromotieklasse) en Laag (1e2e & 3e klasse). Het inschrijfgeld bedraagt € 15 per team bij voorinschrijving en € 17,50 op de dag zelf. Wees er snel bij want vol is vol.

Ouderwets gezellig 6 x 6

Zondag 23 juni wordt het inmiddels traditionele zestallen-toernooi gespeeld. Het toernooi begint om 10:30 uur en inschrijven kan met een buurt-, familie-, vrienden-, jeugd- of verenigingsteam. Er kan gespeeld worden op 4 niveau’s: Hoogmiddenlaag en jeugd en er moeten minimaal twee dames in elk team zijn. Het inschrijfgeld bedraagt €25,00. Voor jeugdteams (tot en met 18 jaar) bedraagt het inschrijfgeld €20,00 per team. Op de toernooidag zelf zijn de kosten respectievelijk €27,50 en €22,50.

Ook dit jaar wordt er weer voor de inwendige mens gezorgd. In de aanwezige cateringtent zijn versnaperingen als koffie, fris, bier en diverse broodjes verkrijgbaar.

Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *