Rabobank Clubkas Campagne

      Geen reacties op Rabobank Clubkas Campagne

Beste leden,

zoals jullie wellicht op andere plekken hebben gezien, is de Rabo ClubkasCampagne van Rabobank Centraal Zuid Limburg weer van start gegaan. Hiervoor vragen wij kort jullie aandacht.

Stemmen
Van 8 tot en met 23 mei 2018 mogen alle LEDEN hun stem uitbrengen op hun favoriete verenigingen of stichtingen.

Rabobank Centraal Zuid-Limburg stelt dit jaar maar liefst € 200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van Rabobank Centraal Zuid-Limburg ontvangen per post een stemcode waarmee 5 stemmen kunnen worden uitgebracht. Je kunt daardoor dus eventueel stemmen op VC Voerendaal en een andere vereniging waar je steun aan wilt geven, zoals bijvoorbeeld onze vriendenvereniging CV de Kaatboere of CV de Kaatbuurkes.
Het maximaal uit te keren bedrag per vereniging is € 1.500,-.

Elke stem is voor ons geld waard!
Jullie zullen begrijpen dat het voor ons belangrijk is om deze actie onder de aandacht te brengen, zodat we zoveel mogelijk stemmen kunnen vergaren.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en/of kennissen stemmen geven aan onze vereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op

https://www.raboportaal.nl/centraal-zuid-limburg/clubkas-campagne/mainmenu/home 

Facebook
Verder zouden wij het fijn vinden als je deze actie op de Facebook-pagina van Volleybal Club Voerendaal wilt ‘liken’ en delen, zodat zoveel mogelijk mensen van onze deelname op de hoogte zijn. Bedankt alvast voor je medewerking en: ‘zegt het voort ‘zegt het voort…

Rabobank Clubkas Campagne #VCVoerendaal. Laat je verenigingshart zien!

Het bestuur

Over Rob Koper

2 jaar buitenschools gespeeld op het Bernardinuscollege in de jaren 80. Van 1991 tot 1998 Het Voerendaalse recreantenclubje "Scarica" gerund met Björn Gulikers, zijn broer Roger (nu trainer bij Tornado) en Dirk Schaffrath (TCK Sports). De draad weer opgepakt in 2012 bij de recreanten van VC Ransdaal en het coachen bij VCV van de mini's. Van 2015 t/m 2017 de meisjes C mede-gecoacht, samen met Harry van Houtem en daarna Martijn van der Vloet. In seizoen 2017/18 co-trainer van Dames 2 naast Martijn. In seizoen 2018/19 co-trainer van Dames 2 naast Jeroen Bormans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *