Uitslag van de interne ranglijst 2017/18

De laatste paar maanden waren nog best spannend voor de ranglijst. Imre leidde weken, maanden zelfs, gevolgd door Rob, maar alles leek vast te hangen aan de eindpositie van heren 3, want Imre en Rob hadden verder bijna dezelfde voorspelling gedaan (Imre schatte in dat H3 kampioen zou worden en Rob dacht dat ze tweede zouden worden). We weten inmiddels allemaal waar H3 is geëindigd en dat daarmee Rob boven Imre zou eindigen, maar er waren meer verschuivingen, want andere teams hadden ook nog invloed op de einduitslag en Imre zakte uiteindelijk nog verder weg.

De uiteindelijke uitslag staat hieronder, maar er waren ook wat aardige feitjes: hoewel niemand gelijk is geëindigd, was het toch leuk om te zien hoe men inschatte hoeveel punten de diverse teams zouden verzamelen. Met groen is aangegeven welke voorspellingen precies klopten.

De volledige lijst van deelnemers, hun voorspellingen en de uitslag (per week)

Winnaar 2017/18: Rob Koper
2e Plaats: Jos Winkens
3e Plaats: Leon Spee

De prijsuitreiking had plaats moeten vinden tijdens het buitentoernooi, maar is verplaatst naar de eerstvolgende thuiswedstrijd waarop de prijswinnaars aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *